Saizeriyat kui odavapoolset "itaalia" söögikohta olen loodetavasti juba reklaaminud. Kord nüüd ガスト nimelise lääne toitu pakkuva ketirestorani käes. Ka varem paar korda sinna juhtunud, ent suuremate muljeteta tulema tulnud, ei meeldinud ei doria ega hamburg (haha). Eile tuulelohemeisterdusejärgne filmiõhtueelne külastus jättis aga täiesti gurmee kogemuse. Valitud sai vürtsikas grillkana moyashi ja mingi rohelise laugulise padjal, mille omalt poolt lisandina juurde pakutava parmesaniga nii üle kallasin, et liha ennast põhimõtteliselt näha ei jäänud, ja suussulav šokolaadifondään šokolaadikastme-triibulise vaniljejäätisega. Klaasike vett kõrvale ja ohhho. Tänasest harukordsest korralikust ja vaid natuke aega tagasi söödud hommikueinest hoolimata hakkas praegu suu totaalselt vett jooksma, peaks mainima. Tõeliselt-tõeliselt hea toit oli.
Lisapunkte võib vist ka jagada, kuna oma valikutega rahule jäid kõik seltskonnas viibinud (6 hinge), maisisupp sai uue austaja D näol ja uskumatul kombel sai ka kohalik pastaroog kaasas olnud itaallase, G, (kelle keskmine toiduvalmistamise aeg muuseas pidada 3 tundi olema) totaalse heakskiidu - lõhnavat õigesti, maitse olevat hea, pasta olevat täpselt parasjagu keedetud, millest muuseas saab aru selle läikivuse, värvi ja painduvuse järgi.
Veidi hiljem mitte enam samas kohas katsetusele tulnud yuzushu oli aga igatahes paras nõudepesuvahend. Hoidke julgelt eemale! Sama hoiatus ka umeboshimaitselise kakinotane kohta.
Cheers,
Hedi