No okei, okei, tegu EI ole reaalselt mingi Jaapani asjaga, tekkelugu hõlmab pikast tööpäevast ja üritusest enne reisi külmik tühjaks süüa tingitud inspiratsioonivälgatust ja muidugi siin olemas olevaid toiduaineid.
Võta:
- miski parasjagu olemasolev piisavalt väikseks/õhukeseks lõigutud lihakraam
- kartulid, supisuuruseks lõigutud
- mustad seesamiseemned, ikka kohe mitu peotäit
- sojakaste
- tume misopasta
- mirin
- vesi
Lajata kõik potti, viska muude toimetuste vahelt tulele, keeda kuni kartulid pehmed, soovi korral maitsesta veel mõne näppu juhtunud maitseainega. Must värvus tuleb seesamist ja sojast, ilmselt oleks päris äge idee ka näiteks kartulid ära riivida ja lõpus supp hiinaka moodi maisitärklisega paksuks ajada. Siis söö GOT'i käimasoleva hooaja teise episoodi kõrvale ära - mustust nii et jagub.
Ja tuleb tunnistada, et selle musta pastaroa kõrval, mida korra A kõrvalt ampsu maitsesin, on sööki küll ja veel. Too viimane sisaldas kõikvõimalike muude meremolluskite kõrval ka kaheksajala tinti.
Cheers,
Hedi