Tuli viimati väga mõnus välja.
Seened võis praadida, veidi musta pipart, valget veini, nagu patentseente algus ikka. Paar väiksemat baklažaani juppideks ja poole küpsetamise pealt juurde. Sealiha õhukesteks risttahukateks ja pannile, kui kõik eelnev kergelt pruunistunud. Mõni minut hiljem liiter kuuma vett peale. 8 karrikastmepõhjakuubikut (mul 4 amakuchi ehk magusat ja 4 chuukarakuchi ehk keskmiselt vürtsist näiteks, kokku tuleb paras) 400 milliliitris kuumas vees lahustada ja pannile. Madalal kuumusel hautada, kuni liha küpsusaste ja kastme paksus meelepärane. Juurde riis, muidugi, ja peale riivjuust. Marineeritud kraami (mis väikses koguses alati Jaapani karri juurde käib) seekord ei olnud, aga ei tundnud absoluutselt puudust kah.
Ehk et "retsept" täiesti tavapärane, ei midagi erilist, aga sigahea tulemus seekord... Teaks, miks või kuidas, avaks restorani, haha.
Cheers,
Hedi