Palav on. Janu on. Kogu aeg.
Aga pidevalt teed juua ei jaksa, niiet tuli meelde, et tomatimahl eksisteerib, milles ehk mingeid mineraale ka veidi sees. (Siit väga head pole leidnud, aga mis teha...)
Palav on. Janu on. Kogu aeg.
Tulemusena isegi D sööb jälle värskeid kurke - talvel see suht välistatud sündmus, ära küsi. Aga kurgid peavad Poola moodi prepareeritud olema. Pestud, kooritud, juustunoaga imeõhukesteks viiludeks lõigutud, soolatud, pipardatud ja sidrunimahlatatud, siis tunniks seisma jäetud, välja imbunud vedelik ära kurnatud ja lusikatäie hapukoorega segatud. Tõsiselt maitsev "salat" saab, aga mulle selle kurgivedeliku ära viskamine tundub kuidagi raiskamisena. D emale ka, tuli välja, ta alati joob selle ära. Pidi tervislik olema. Selles viimases ma julgen küll natuke kahelda, sest... soolavesi... Aga igatahes maitseb hästi, kui veega lahjendada.
Ja siis täna tuli totaalne pop-vegan-influencer inspiratsioon peale ja segasin selle kurgivedeliku oma tomatimahla sisse. Time to go viral.
Cheers!
Hedi