Mitte ei saa pihta, kuidas (ilmselt) kõige kallim ja uhkem šokolaad, mida elus proovinud, spetsiaal"poest" (ei tea, mis maakeelne nimi, sõna Chocolatier vmt esineb tavaliselt kuldsetel sildikestel), 6 erinevat sorti + karp unikaalseid handmade assortiikomme, kõik igatepidi sertifitseeritud, eriliste looduslike lisanditega jne, ja teisest ilma otsast saadetud, on ühtlasi ka kõige kõige kõige kehvem, mida elus kohanud. Oeh, antagu lihtsalt odavat piimasokolaadi vmt...
Veel sammu võrra jaburam on, et mainitud hunnik pärines kahest erinevast kommi"poest" - võta üks ja viska teist. Ja sama valmistaja küpsised (mandlijahust, seega gluteenivabad, ja uhkete nimedega nagu amaretti ja ricciarelli OMG!!) on reaalselt ühed parimad, mida iial maitsta au olnud. (Sama koha vahukommid on sellised veidi üle keskmise, minisefiirid saavad maitsestusest olenevalt keskmise või üle keskmise hinde.) Seega teooria, et "lihtsalt ühe konkreetse koha maitsed ei meeldi" ei pea ka vett.
Igatahes tuleb nüüd ajurakud tööle panna, et mis selle "šokolaadiga" ette võtta, et söödavaks muuta - karrisid saab lähiajal kõvasti, igatahes. Võib-olla kui üles sulatada, pipraterad, hein ja muu jura välja kurnata, ja rõõsa koorega lahjendada, saab ka midagi reaalselt šokolaadimaitselist söödavat...
Cheers,
Hedi
Edit 1: Mitte et mul midagi mõru tumeda sokolaadi vastu oleks, mõni isegi väga väga meeldib. Aga selle konkreetse baasmaitse, isegi heinad välja arvata lihtsalt... oeh.
Edit 2: Ise ka hästi ei usu, aga kodumaine sertifitseeritud kõigevaba vegan-šokolaad, mis vahepeal saabus, on veel hullem. Tule taevas appi, kui toitumisharjumuste kaudu planeeti päästa oleks jaksu, jääks ikka päriselt nälga, kui selline kraam "gurmeenäksiks" sildistatakse. Esimene maitse suhu pistes isegi okei - vaarikas. Ja siis edasi nagu oleks keegi sidrunhappe ja köögisooda koos vaarikalõhnaliste seebihelvestega briketiks pressinud ja tulemuse vesivärviga pruuniks värvinud. Ikka jupp aega sai turtsuda.