Täiesti Jaapaniväliselt olen kogu aeg tahtnud kõigile hea munapudru retsepti soovitada, aga kuidagi ei ole selle kirja panekuni jõudnud. Nüüd siis... Vaja on:
- võid
- porrulauku
- porgandit
- mune (hulganisti)
- sidrunipipart
- hapukoort
- tomatit
- sojakastet
Üllatuslikult seekord ka minijuhend:
Prae lõigutud porru ja võimalikult väiksed porganditükid võiga (mina kasutan porgandist ketaste tegemiseks kartulikoorimisnuga, saab piisavalt õhukesed, et ka kiires toidus korralikult pehmeneks). Sinna otsa munad ja maitseks sidrunipipart. Sega-küpseta-sega-küpseta. Kui munad on korralikult kõvaks tõmbunud, lisa hapukoor - piisavalt, et korralikult segada annaks, aga mitte nii, et ujuks, ning lõigutud tomat. Sega-oota-vedeliku-vähenemist-kui-vaja-sega. Kui munahunnik taas enamvähem kuiv, maitsesta/värvi sojakastmega. Toit peaks jääma ilus kuldpruun scramble.
Cheers,
Hedi
Cheers,
Hedi