Mina siin maal enam küpsetatud kala ei osta. Punkt. Hehe, mitte et tollel (peale hinna) midagi viga oleks, otse vastupidi, väga mõnus on, eriti need mitme eri kalaliigi "assortiid". Aga täna tegin selle tüki ära lõpuks, et veetsin veidi aega toore kala leti ees ja võtsin sealt lõpuks kaasa täiesti umbes mingi alla hinnatud punase kalafilee. Kala on siin palju, kas teate, ja ei, ma ei ole nende kanjinimesid ära õppida suutnud...
Igatahes kodus toaster-oven'i pannile foolium ümber, filee sinna peale, julge kogus soola, sidrunikontsentraati ja mirinit peale ja küpsema. Küll on kena, et keegi sellele rösterile (röstrile? eh?) kala pildi peale oli joonistanud ja sinna 13-15 juurde kirjutanud. Went with 15, mirinist sai taas miski karamelliseerunud kaste ja nämmunämmunämmu.
Ainult selles osas peab ettevaatlik olema, et kalamajandusega tegeleda ainult vahetult enne prügipäeva, eelmise korra tulemusel tekkinud keemiarelv vedeleb rõdul praegu, ei julge kotti puutudagi.
Cheers,
Hedi