Leidsin üles tegelase. 2013 aasta märkmed koduse "caesari salati kastme" kohta, ma mõtlen. Aga kuna toona sai Eesti tingimustes tehtut kirjeldatud, nüüd siis ka kohalik variant.
Esimene katsetus suhtarvudes:
- 2 hapukoor (siinne on hästi hapu ja tahke)
- 4 majonees (siinne on hästi leebe maitsega)
- 3 riivitud laabijuust (kuna unustasin kohalikku osta, siis kallis Eestist saadetud kraam - Forte 10)
- 1 sinep (kapist leidsin, seemnetega)
- 1 küüslaugupasta
- 1 sidrunimahl
- 2 sojakaste (vähesoolane)
- 1 oliiviõli
- 1 dashi (poest pärit variant)
- natuke värskelt jahvatatud musta pipart
Njah, oli nagu söödav, aga liiga hapu ja sinepine. Ja kui ülaltoodud koguseid supilusikates mõõta, siis kahele kaugelt liiga suur kogus, insert facepalm here. Igatahes järgmine kord (kui lubatakse, haha, D ei olnud kohe üldse mitte fänn) katsetan:
- 3 hapukoor
- 3 majonees
- 3 riivitud laabijuust
- 0.25-0.5 sinep
- 1.5 küüslaugupasta
- 0 sidrunimahl
- 2 sojakaste
- 1.5 oliiviõli
- 0.5 dashi
- natuke musta pipart
Cheers,
Hedi