2022-02-22

Mandlijahuleib?

(Kogused reaalsetes supi-ja teelusikates.)

3 muna
1 banaan
350g mandlipiimajogurtit (poevariant)
1/2 teelusikatäit soola
1/2 teelusikatäit köömneid
1/2 teelusikatäit küpsetuspulbrit
1 teelusikatäis sidrunipastat
2 teelusikatäit toorsuhkrut
3 supilusikatäit mandlipiima (isetehtud)
2 supilusikatäit seesamiõli (+ teelusikas ahjupannile pintseldamiseks)
3 kuhjaga supilusikat tatrajahu
kruusitäie mandlite piimastamisest järgi jäänud märg mandlijahu (isetehtud)

Korralikult mikserdada, ahjuplaadile ja umbes kolmveerandiks tunniks 170C juurde. Hambaorgitest.
Seekord ei olnud tulemuseks pannitäis supermurenevat paberile kleepunud vahtu, yey, aga päriselt rahul ikkagi ei ole - mittemillestki söögi tegemine on ikka na keerukas.

Märkmed järgmiseks korraks:
topeltkogus piima
null küpsetuspulbrit
küpsetuspaber pannil korralikumalt sisse õlitada

Cheers,
Hedi