2016-07-11

Na-na-na-na-na-na-na-na-na-na-na-na-na-na-na-na naaaaaaan!

Mõte "ei mäleta, millal viimati korralikku karrit-naani süüa sai, vist kolm aastat tagasi umbes", ütleb päris mitut asja. Esiteks, et "Holy crap, kui viimane kord india toitu süüa on juba aastate kaugusele jäänud, kuhu kõik see vahepealne aeg kadunud on??" Teiseks, "See naan siin lõunaks on täiesti megahüpersuper hea, uus lemmikrestoran üles märgitud." Ja kolmandaks, "Jaapani karri, mida ise eelmise päeva õhtusöögiks valmistatud sai, on ikka üks veider ristsugutis küll... mitte et too ka halb oleks aga..."
Samuti hakkab juba painav uudishimu tekkima, et mida siin maal piparmündi-šokolaadijäätiste sisse segatakse, et need reaalselt samasuguse külmutava mentooli toimega on, nagu piparmündiõli saunalaval? Kui mälu ei peta, siis Eestis saab selle nime all hästi magusat roheliseks värvitud šokolaadihelvestega piimajäätist peamiselt, mille kinni pistmisega küll ka alati väga kenasti hakkama olen saanud, kui ma ei eksi, hihi, aga siinsed on ikka klass omaette.

Cheers,
Hedi