Terve hunnik hiljutisi kulinaarseid eksperimente vajavad paarilauselist seletust. Here goes...
Päriselt ei tea, mis ajast peale, aga D on pikka aega suur valgupulbrifänn olnud. Tõsi ta on, rasvade ja süsivesikutega võrreldes on kaasaja inimese dieedis keskeltläbi valke kindlasti liiga vähe. Ja tuleb välja, et nende pulbritega annab kõvasti rohkem teha, kui varasematest jõusaalisõprade shake'dest mulje jäänud (haha, jah, ma mõtlen teid M, A, M, L, J gäng).
Kodutehtud energia-valgubatoone kirjeldasin juba - valgupulber + pähklid-mandlid + kakaopulber + mesi + datlid. Kuumade ilmade tähistamiseks hakkasime aga ise jäätist tegema (sellest kriban eraldi).
Kena kõik, kuni kuskil kuu tagasi I smelt a fish... või noh, ei, tegelikult smelt sth burning. Ehk meie vaene tilluke saumikser-köögikombain ütles lõpuks, et aitab, ja sulas seestpoolt üles. (Mitte ei mäleta, mida tol hetkel mikserdamas olin). Kasulik riistapuu, selge, et asendust vaja. (Peale seda kui selle korralikult laiali lammutanud olime, muidugi... because science). Keri mõned päevad interneti-uurimust ja veel mõned päevad paki ootamist edasi ja meie köögikapil elab nüüd Naabrihirmuks ristitud Vitamix blender.
(Ei tea, kas youtube-kanal "will it blend" on endiselt elus. Shouting parrot dude was informative though.)
Anyway, assa nuga, aga asi on seni väga end väärt. Siiani lahedad kogemused märksõnadega: jääkuubikud, kuivatatud maisiterad, jäätis, valgumass, mandlivõi, kokteilid, kastmed jne.
Stay tuned for details. :P
Ehk et jah, ma nüüd olengi see hipsteri stereotüüp, kel pool toidust blenderist tuleb, haha.
Cheers,
Hedi