2020-10-01

Lammas

Ei, mitte see hull variant. Kodupood lihtsalt katsetas Uusmeremaa lambalihaga. Meie kah. Loomulikult.

Sellised 5-10 mm paksud viilakad otse pakist 6. tunniks marinaadi (punane kokandusvein + rõdult rosmariin + värske must pipar + küüslauk + sool) ja grillpannile. Keedukartul (kurjam küll, tahan korralikku kartulit, siinsetest putru saab head ja ahjus võiga grillida enamvähem kärab ka, aga keetmisürituse peale pealmine kiht pudrustub, sisemus on samal ajal totaalselt krõmps)... patentseened ja hapukoorega tomat kõrval.

Katsetus marinaadist kaste.. ee... ?vähendada? (reduce) samal ajal toimis ja mitte - liiga kauaks jäi tulele ja läks totaalselt klompi. Aga kohvifiltrist läbi ja oiiiii kui hea oli lihatükke sisse kasta, isegi kui ainult mõned lusikatäied oli ollust. Liha ise oli päris kobe - ainult kordades rohkem küüslauku ja rosmariini (ja ehk ka tüümiani) oleks lisada võinud. Läheb kordamisele. Kui pood kaasa mängib muidugi.

Cheers,

Hedi